Ingrediente:
250 gr faina
300 gr iaurt
100 gr ciocolata
1 pliculet praf de copt
125 gr zahar
80 ml ulei
1 ou
Zaharul, iaurtul, oul si uleiul se pun intr-un bol. se omogenizeaza bine cu mixerul. dupa care se adauga faina si praful de copt si se continua omogenizarea cu mixerul.Va rezulta un aluat moale in care se va adauga ciocolata maruntita. Puteti jongla cu cantitatea de
cioco, eu am pus chiar mai mult. Am avut ceva cioco amaruie si am
completat cu cioco umpluta. Cu o lingura sau o spatula se incorporeaza usor ciocolata in amestec.
Acum se pregatesc formele de briose adaugand in fiecare, cosuletele de
hartie speciala pentru acestea. Fiecare forma se umple, cu ajutorul unei
linguri, aprox ¾ cu aluat. Se introduc in cuptor, la foc mic timp de 20 min sau pana cand s-au rumenit bine.Din cantitatea de aluat mi-au rezultat 12 briose. Sunt foarte pufoase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu