vineri, 9 decembrie 2011

Biscuitei Linzer

Ingrediente:

300g faina
110g zahar pudra
1plic zahar vanilat
2galbenuse
200g unt
marmelada de zmeura(fara simburi)
zahar pudra


Din faina, zahar, galbenuse si unt se framinta bine, pina se obtine un aluat neted.Se lasa la rece sa se odihneasca 1/2ora.
Se intinde aluatul pina la o grosime de 3mm si se taie cu o forma de biscuiti rotunda.La jumatate din rondelele obtinute se decupeaza 3 ”ochiuri”(pe fiecare rondea!)
Se incalzeste cuptorul la 180C .Pe o tava cu hirtie pergament se aseaza rondelele ,se pun la cuptor si se tin10-12 minute.
Se lasa sa se raceasca apoi, rondelele cu ”ochi” se pudreaza cu zahar,iar celelalte se ung cu marmelada, apoi se lipesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu