vineri, 9 decembrie 2011

Bezele 2 cate 2

Aluatul:
300g faina
200g unt(180g margarina)
3 galbenuse
3 linguri zahar pudra
1 pachet zahar vanilat

Glazura:
200g zahar pudra
3 albusuri
1lingurita zeama de lamie

Se freaca faina cu untul taiat bucatele.
Se adauga galbenusele,zaharul ,zaharul vanilat si se framinta bine.Se intinde apoi o foaie subtire care se taie cu un paharel mic(de rachie).
Rondelele se aseaza intr-o tava unsa si infainata si se pune deasupra cite un mot facut din albusele batute bine cu zaharul si sucul de lamiie.Se pun in cuptor si se tin la foc mic 20-25 minute.
Se lipesc cite doua cu un gem acrisor de preferat de caise.

 http://www.haisagatim.ro/2008/12/fursecuri-non-plus-ultra.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu